Klopp lovar Madrid: “Det fungerar som en schweizisk klocka”

VM 2018 Belgien matchtröja ALDERWEIRELD 2 hemmatröja billiga fotbollströjor | fotbollskläder 2017-2018
VM 2018 Belgien matchtröja ALDERWEIRELD 2 hemmatröja billiga fotbollströjor | fotbollskläder 2017-2018

ALDERWEIRELD tröja Det var inte länge innan Steve McManaman och Steve Gerrard deltog i Liverpools sista träning i den olympiska i Kiev. Två minuter efter början av sessionen kontaktade de röda legenderna Jürgen Klopp för att dela tips och förtroende. En färg av gräs, inom ramen för sin unika leende, tysk tränare deltar de två legender, medveten om vad väger tradition datering av denna storleksordning. Speciellt för en arbetsstyrka där ingen tidigare spelat en slutlig bild Champions.La Klopp, samlas i en cirkel till en grupp plågat rookie, påminde han andra än sig själv och bodde i Wembley. Eftersom fredagen var exakt fem år av den slutliga förlorade med Dortmund. “Vid den tiden var jag mycket mer spänd,” erkände han i pressrummet. “Mina spelare kommer också att känna lite nerver på lördag, vilket är normalt, men det viktigaste är att vara övertygad och lugn,” tillade han.
Den punkten av aplomb som behövs i utnämningar av sådan storleksordning. Den som var svår att hitta, till exempel, inför Roberto Firmino under träning. Eller i svaren på Virgil van Dijk på presskonferensen. Trots allt uppfyller hans spelares ansträngningar redan helt Klopp. “För att komma hit Belgien tröja har de kämpat otroligt.” Och i det sista adjektivet stannade han omsorgsfullt i var och en av de fem stavelserna: “un-be-lie-va-ble”. För Klopp är den starkaste punkten i Liverpool den andan. “Jag säger 100% och utan tvekan.” Vi har skapat en speciell anda “för att komma till Kiev där röda fans har signalerat slutet av sex års torka, även om de måste passera över ett lag som inte längre letar efter en titel men att bosätta sig i Olympus of the Champions.
Jag har sett många filmer från Madrid och jag tror att en fantastisk fotboll. När de måste organiseras är de när de måste vara kaotiska också. Det är ett lag som går som en schweizisk klocka “avancerade tyska tränare, spara några beröm för Zinedine Zidane. Faktum är att när frågan om de påstådda tvivel som kastar Zizou på taktisk nivå, Klopp lämnades med inget annat val än sarkasm “Det är det som många av mig tycker. Nu återstår att se hur två typer utan foggiest idén om fotboll nå en Champions League-finalen, “som lanserades med skratt.” Sedan starten i Marseille, var Zidane alltid en kämpe. Nu frågar de om det fortfarande hungrig. Det pissar honom av. Jag har sett hans ansikte. För mig samma sak skulle hända med mig om jag skulle säga det. Och jag kommer från Marseille, men från en liten stad i Tyskland “, sade han.
Så, om du är en fotbollsfläkt, som representant för din lojalitet mot ett visst lag, så kan du investera i en kopia av T-shirtsna är billiga bra. För mer information om T-shirtsna, besök: “http://www.billigtfotbol.com/

Ernesto Valverde: “Med VAR skulle vi fortfarande spela”

England tröja Ernesto Valverde, Barcelona tränare var nöjd med det arbete av spelarna i Clasico mot Real Madrid, och erkänner att avsluta ligan utan att förlora en match “är ett incitament”.
Barcelona tränare, Ernesto Valverde, sade SWAT Marcelo Sergi Roberto var inte värdig utvisning, en pjäs som enligt hans uppfattning var avgörande i derbyt mot Real Madrid (2-2).

Vid press efter mötet, gjorde tränaren Extremadura inte vill gräva i besluten domar, men vi ville bedöma det röda kortet han såg den katalanska sidan före pausen. “Jag var särskilt avlyssnat utvisningen av Sergi Roberto. Jag har inte sett pjäsen på tv, men jag tror att det har varit ett drag utvisning, bara för att jag vet att Sergi Roberto. Det var en avgörande play”, sade han.

I vilket fall som helst, Valverde förstod BARKLEY tröja domaren och skämtade med genomförandet av videoarbitraje: “Lyckligtvis har vi inte har VAR annars skulle vi fortfarande att spela är det svårt att medla, är det mycket tydligt behov av att få i huden av domaren ..”.

Men Barca-tränare var gynnsam för tekniken som landade i fotboll men erkände att “kommer att ta tid att justera” för att inte skada “dynamiken i spelet och fokusera på objektiva problem.”

Utöver domarens prestation, avslutade Valverde klassiken med en positiv känsla: “Vi spelade med tio mot Madrid”.

Men berömde han sin rival för bra första halvan han avslutade: “Partiet har haft många faser, varje gång vi övervann vi genererade tryck fara, men våra förluster genererade mutor och saknade lite luft att spela när du har utrymme för. kör, Madrid straffar dig mycket. ”

Med ligan i fickan, Valverde möter de kommande tre spel med ett tydligt mål: att avsluta mästerskapet utan nederlag. “När du har tre parter ser fram emot att spela dem och ifrågasätta dem. För semester finns det alltid tid. Vi beslöt League, men det finns tillräckligt med incitament för att spela dessa spel för att stoppa. Avsluta obesegrade League är ett incitament”, sade han.

Slutligen hänvisade han till slutsatsen att hans spelare utförs efter slutsignalen, som slutade i en korridor på tränarstaben till komponenterna i det första laget. “Det var en helt improviserad fest, men Piqué är en överraskningslåda, det är bra och spelarna förtjänar det, det var en anekdote, utan vidare ado.
Så, om du är en fotbollsfläkt, som representant för din lojalitet mot ett visst lag, så kan du investera i en kopia av T-shirtsna är billiga bra. För mer information om T-shirtsna, besök: http://www.billigafotbollstroja.club

Mane: Vi tror att vi kan slå Real Madrid

VM 2018 Portugal matchtröja RONALDO 7 bortatröja billiga fotbollströjor | fotbollskläder 2017-2018
VM 2018 Portugal matchtröja RONALDO 7 bortatröja billiga fotbollströjor | fotbollskläder 2017-2018

RONALDO tröja Liverpool-stjärnan Sadio Mane insisterade på att hans lag trodde att det skulle orsaka en upprördhet av att imponera Real Madrid i Champions League-finalen.

Premier League-jättarna bokade sin plats i beslutsfattaren i Kiev den 26 maj med en 7-6 sammanlagd seger över Roma på onsdagen.

Medan deras kör till finalen har varit en överraskning, förbereder Madrid sig för sin fjärde Champions League-beslutare i fem årstider.

Men Mane – som har gjort nio mål i tävlingen denna säsong – sa att hans lag trodde att de kunde klara jobbet.

“Vi har mycket respekt för Madrid, Portugal tröja de är ett av de bästa lagen i världen, men vi är Liverpool,” berättade han brittiska tidningar.

“Vi är starka, vi kan slå alla lag i världen. Vi tror det. Så vi tror att vi kan gå dit och slå dem.

“Vi ska åka dit och kämpa för fansen, för klubben och spela utan rädsla för att försöka vinna finalen.

“Vi har spelarna, vi vet att vi kan göra mål, vi har visat det och det finns inget att vara rädd för för oss.”
Med den senegalesiska angriparens VM 2018 Barn tröja öppningsmål mot romer i andra benet, Mane (9), Mohamed Salah (10) och Roberto Firmino (10) blev den högst scorande trioen för en klubb i en enda Champions League-kampanj.

Mane, 26, blev bedövad av hans lags semifinala framgång, vilket kom trots en nervös 4-2-förlust i Rom.

“Ärligt talat kan jag inte tro att drömmen har gått i VM 2018 Sverige tröja
uppfyllelse. Det betyder så mycket för att uppnå detta – alla är glada nu. Det är verkligen en av mina bästa dagar,” sa han.

“Det är en av mina bästa stunder i fotboll, det kan jag säga eftersom det här för ögonblicket du inte kan säga finns för varje spelare. Det händer för så få spelare, och för mig kan jag säga att detta är en av mina största stunder.

“Jag är mycket stolt över vad det här laget har uppnått. Alla dansade som galen. Alla var så glada, dansa tillsammans, vi njöt av ögonblicket tillsammans.

“Det var speciellt att vara i det omklädningsrummet, ett så otroligt ögonblick.”

Real Madrid barn tröja La Liga spelade Real Madrid hemma i Bilbao

Real Madrid barn matchtröja RONALDO 7 bortatröja billiga fotbollströjor | fotbollskläder 2017-2018
Real Madrid barn matchtröja RONALDO 7 bortatröja billiga fotbollströjor | fotbollskläder 2017-2018

Real Madrid League Preview: Champions League BBC börjar? C-posten

 

I den 33: e omgången Real Madrid barn tröja La Liga spelade Real Madrid hemma i Bilbao. Vit armén väntas baskiska lejon hem vinnande streak 13 matcher innan Champions League semifinalen utbildning om hur Zidane lineup? Cristiano Ronaldo förväntas göra 12 mål i följd för att knyta in Real Madrids karriärrekord.

Real Madrid spelade i Bilbao, västerländska medier förväntar sig att de två lagen ska börja

1: Tamers, Real Madrid förväntas vinna 13 matcher hemma

De två lagen kämpade i Madrid League med 86 matcher. Real Madrid hade 58 segrar, 15 drag och 13 förluster. Målet var 219-98. Bilbao ligan vinna i rad sedan 2005, förlorade med 0-2 hemma, har Real Madrid i Bernabeu varit 12 matcher och gjorde minst 2 mål per match mer än 10 spel har gjorde tre mål eller fler, är den här tjänsten förväntas uppfylla Det 13: e konsekutiva spelet.

2: UEFA Champions League träning, BBC gå med händer att spela?

Real Madrid helgens liga rivaler Sevilla spelar kungens cupfinalen, omgången av ligan därför skjutas upp nästa vecka kommer att inleda i den vita armén semifinalen första etappen Champions League, kampanj är därför den sista striden träning innan matchen i Bayern .

BBC rundan spelas tillsammans i kombination, men denna möjlighet kopieras till Champions League spela den är minimal, eftersom Real Madrid öppnare bort till Bayern, är det svårt att föreställa sig Zidane kommer att fullgöra äventyr 3-anfallare formation. Diamond mittfält 4312, eller parallellt mittfält 442, bör vara ett säkrare val för Qi Zu.

3: C-posten

Ronaldo, som har en 1-0-rotation, kommer tillbaka VM 2018 Portugal tröja till startlinjen. Nästan 11 matcher klubbtävlingar, de portugisiska fält sätter in mål, har överträffat 10 raka matcher bröt mellan februari 2014 till april, är det näst bästa skiva Real Madrid karriär. Cristiano Ronaldo gjorde de mest på varandra följande stadierna på stadion. Från augusti till november 2014 gjorde han 12 mål i följd. Spelet förväntas binda rekordet. Innan varje match 17 matcher mot Bilbao gjorde Real Madrid 7 16 mål.

4: Nacho återvände, Real Madrid lineup

Nacho har återupptagit träning och förväntas komma ikapp med pjäsen mot Bayern München i den första etappen Champions League semifinalen omgången av ligan men inte debut. Real Madrid lider inte av skador och inga spelare är avstängda. Bilbao mittfältare Itu Rasper och Zhongwei Unai-Nuñez gick i pension och styrkan i mittfältet och backcourt förbättrades.

Zidane: “andra ligan är mycket viktigt, det Real Madrid tröja barn är vårt mål Bilbao mycket konkurrenskraftiga, bör nu rankad inga tecken Kopa är inte nödvändigt, har vi tre målvakt, i slutet av säsongen.? efter prat. Bell Benzema framtiden? jag tror att detta inte är ett problem, det finns många bra spelare i laget, vi behöver alla att bidra. det finns alltid förespråkar anti-Real Madrid, medan Real Madrid kommer att ha fler aktivister visas varje dag, vi diskuterar mer positiva sidan. Vidal är skadad Bayern, han är mycket viktigt, men Bayern truppen djup nog att hitta sin dubbel. “

Barcelona UEFA Champions League framåt: Messi rusar till säsongen med 40 mål

VM 2018 Argentina MESSI 10 matchtröja hemmatröja billiga fotbollströjor | fotbollskläder 2017-2018
VM 2018 Argentina MESSI 10 matchtröja hemmatröja billiga fotbollströjor | fotbollskläder 2017-2018

I kvartalsfinalen i Barcelona tröja Champions League spelade Barcelona i Rom. 4-1 första seger benet över Barcelona, ​​den grundläggande lås Champions League Topp 4 biljetter, rusade Messi 40 mål förra säsongen, Busquets spelat tvekan den romerska general Nayingelan moln Lauderdale comeback, Perotti frånvarande.

Barcelonas stora lista, returnerar Busquets

1: Barcelonas framsteg är oroande, och det blir 4: e i UEFA Champions League efter 3 år

I den första delen av Barcelonas 4-1 seger har en fot gått in i UEFA Champions League fyra kraftfulla dörrar. Innan Barcelona 41 hemmalag i första foten av det europeiska kriget, vänder sig 38 clearance, bara av Atletico Madrid, Manchester United och Aston Villa var och en en gång. Inte överraskande kommer Barcelona återigen att nå semifinalerna i UEFA Champions League efter 2015.

Tre gånger innan avancera Roma i Champions League kvartsfinalen, bara för att passera gränsen 1983-1984 säsongen, Manchester United var de sista två av de senaste fyra Champions League kvartsfinalen alla förlorade.

2: Messi kraschar 40 årstider

Messi gjorde inte poäng i första benet. Kan spelet brytas i salighet? Under 2009 var det på den olympiska stadion i Rom att Messi tog Champions League med Champions League och den lilla loppan attackerade också Manchester United.

Massey vinster på nästan 10 krig 12 mål, nådde MESSI tröja den totala av säsongen scoring 39 mål ett spel som förväntas bli den här säsongen efter fem C-League 2 mål fler än 40 mål mördare, också kommer att vara nio raka argentinska Säsongsklubben gjorde 40 mål +.

3: Barcelonas strykjärn är i tvivel

Balvede tillkännagav den stora listan i förväg, med totalt 21 personer att gå och behålla 3 flexibla platser. Busquets har återvänt till utbildning, oavsett fysisk undersökning innan du börjar titta på, Digne fortfarande frånvarande på grund av skada, Vidal missade ligan med Yeary – Minas avkastning.

4: Roms två stora trummar kommer tillbaka, och Perotti är frånvarande

Roma mittfältare Nayingelan och ess anfallaren moln Lauderdale är tillbaka från skada, men den första delen av enastående vänster ytter, är den viktigaste playmaker Pedro kommer Juanqin skada.

Rom, som Neapel, är en representant för Serie A offensiva laget, spelar på ett stort sätt, och därmed vinna hemma inte högt. 12 segrar, 2 drar och 7 förluster hemma denna säsong, den grundläggande icke seger eller negativa. Nayingelan moln Lauderdale tillbaka på Di Francesco är en stor positiv, ytterligare stärka offensiven eldkraft, men försvaret är fortfarande den största svagheten är den röda vargen, hem till nästan nio slaget endast två gånger noll stängning att slå Barcelona hemma för att försvara värdighet, kom Lös försvarsproblemet.

Barcelona vs Roma, Messi rusar 40 årstider

Valverde: “Rom var det första slaget för Argentina tröja barn att bevisa sin förmåga, har vi poängen fördel, men att stanna mentalt 0-0, matchen kommer spela storm Busquets illamående se hur han tränar omvärdering av Triple Crown oss.? nu en inte fick kronan. Rom kommer att försöka stoppa Messi, den första etappen de gjort ett bra jobb. du bara 10 minuter i Champions League en dålig prestation, kommer att försvinna, vi måste undvika att göra misstag eller fyra 0,3 fältet mittfältare? morgon Återigen hoppas vi att säkerställa balans mellan förseelse och försvar. “

Atkinson Förnekar att köpa Dybala för att göra sitt bästa för att lämna Glezmann

Juventus matchtröja DYBALA 10 hemmatröja billiga fotbollströjor | fotbollskläder 2017-2018
Juventus matchtröja DYBALA 10 hemmatröja billiga fotbollströjor | fotbollskläder 2017-2018

Även om allmänheten Atletico Madrid tröja skulle vara galen att passera Atletico Di Bala införts för att ersätta franska anfallaren Gelieziman gjorde Atletico inte kontakt med Di Bala, inte ens be möjligheten av införandet av den argentinska anfallaren i Juventus. Atletico Nästa viktiga uppgift är att lämna Gelieziman, synlig, Simonyi kommer inte lätt att förlora den starkaste skytten.

Simone och Dibala

För inte så länge sedan, i landslaget matchdag inte ut för Argentinas Di Bala kom till Madrid, Spanien, var han hittades och Atletico Madrids tränare Diego Simeone middag, efter uppgifterna har varit utsatt, har utländska medier spekulerade, Di Bala Det kan vara Atleticos mål att anmäla sig. Även nyheten att Atletico planerar att komma upp med 150 miljoner euro utanför Gaza Abramovich erbjudande om att införa Di Bala.

Även allmänheten har spridit sig, är inte Billiga fotbollströjor butik deras mål införandet av Di Bala gjorde Atletico inte fråga argentinare till Juventus. Under nuvarande omständigheter är Atleticos främsta mål att lämna toppstjärnan Gretzmann. Synible, Simone och Dybala att äta, det kan också vara bara mellan gamla städer.

Allegri talade om ryktena Di Bala och Atletico Madrid, svarade hans humor, “Di Bala gick Atletico? Jag hoppas att Simone åtminstone hade erbjudit honom lunch, även om jag tror att han kommer i slutändan att bli VM i Ryssland En av stjärnorna, men han måste vara full av motivation i slutet av säsongen. ”

Under nuvarande Atletico Madrid tröja barn omständigheter är Atletico mål att lämna Gelieziman endast på franska bestämt sig för att lämna sin situation, kommer de att hitta en lösning.

Atletico Madrid kommer att försöka Gelieziman förnyas, kommer de sannolikt att vara den franska straff ökade från 100 miljoner euro till 300 miljoner euro.

Messi bär nr 10 jersey för att göra 500 mål

Barcelona tröja
Barcelona tröja

Messi gjorde Barcelona tröja 542 mål för Barcelona, däribland bär nr. 10-jersey gjorde 500 mål, bär 19-talet i 19-talet gjorde 34 mål.

Messi kan alltid vara huvudnyheterna. I Barcelonas 2-0 seger över Athletic Bilbao, gjorde Messi 542: e mål i Barcelona. Det här är den 500: e bollen som han gjorde efter att ha slitat nr 10-tröja. Grattis till Messi, en annan milstolpe.

I Messi 542 mål för Barcelona messi tröja gjorde han 500 mål med nr 10-tröjan, 34 mål med nr 19-tröjan och 8 mål med nr 30-tröjan.

Messi sätter på nummer 10-tröjan 2008

År 2008 arvade Messi den nr 10-tröjan kvar av Ronaldinho. Från och Barcelona tröja barn med då, i 9 och ett halvt år, behöll Messi en genomsnittlig effektivitet på cirka 50 mål per säsong.

Den 23 april i år, i det nationella derbyet mot Real Madrid, gjorde Messi 500: e målet för Barcelona.

Manchester United tröja förlorade 1-2 till Sevilla hemma och missade Champions League kvartfinalen den här säsongen

Manchester United tröja
Manchester United tröja

Manchester United tröja förlorade 1-2 till Sevilla hemma och missade Champions League kvartfinalen den här säsongen. Hjälpte Red Devils att göra mål en Loukakou, detta är den 200: e boll av sin karriär, även om detta är av stor betydelse tabletter misslyckats med att återställa nederlag målet, men xiaomoshou prestanda värdig Dream Theater 70000 Red Devils fans efter matchen Han gjorde 6 poäng, vilket är redan den högsta poängen för Manchester United.

Bortsett från resultaten är Lukakus prestation i det här spelet anmärkningsvärt

Loukakou senaste rönen mycket bra, särskilt i scener prestanda imponerande: mot sin gamla klubb Chelsea hans mass skytte förtjänstfulla handlingar, den sista omgången av Premier League dubbla Röda Korset, han vinner de andra två mittback, skickade en direkt assist, delaktighet Alla två mål. Champions League vs Sevilla, är också en mycket viktig “finalen”, Mourinho behöver lite World of Warcraft att komma ut alla stopp, Manchester United belägringsstad.

Efter matchens start var Lukaku mycket aktiv och hotade i motståndarens begränsade område två gånger inom fem minuter. I huvudkonkurrensen och lagkamraterna för att göra bollen, gör den lilla World of Warcraft allt vi kan för att vinna fyra luftkämpar. Med extremt överlägsna fysiska fördelar kan det belgiska centrumet styra bollen under den andras fulla kraft och till och med slutföra ett personligt genombrott, publiken bidrog med fem framgångsrika extraordinära, mer än Sanchez!

I 52: e minuten gjorde Lukakula ett pass Real Madrid barn matchtröja genom genombrottet och Lin Gard sköt från en liten vinkel. De första 61 minuterna, Sanchez long pass, den lilla vänstra foten Volleyball World volley blåses av den andra försvararen. Att se Manchester United gjorde hopp mer och mer, kommer från bänken Sevilla anfallaren – Ye Deer plötsligt arg, även overhead spark två mål kommer dödliga vara 0-2!

Lukaku hjälper nästan Lingard att göra mål

Med 2 mål bakom, var Manchester United tvungen till en desperat situation och måste använda mål för att göra ett svar och behålla vitalitetens omkastning. I ett kritiskt ögonblick måste Lukaku gå framåt och han gör det. I den 82: e minuten korsar Mata höger sida av det begränsade området, och Warcrafts lilla värld träffar marken med ett högerfotigt svep och saknar möjlighet att bryta. Men 2 minuter senare använde han en mer spännande världsvåg för att dra tillbaka en stad: Rashford-hörnpasset, Madikei-hälsparken, den lilla World of Warcraft föll till vänsterfotvolleyskottet 1-2!

Lite VM-finaler Låt Manchester United Revive Hope

Data visar att detta är hela 200: e målet som målades av Lukacus professionella karriärklubb och landslag, vilket gjorde 41 mål för Anderlecht, 17 mål för West Brom, 87 mål för Everton. Manchester United vann 24 mål och bidrog 31 mål för belgiska landslaget. De 24 mål, 28 mål förra säsongen från Manchester United trupp skyttekung Zlatan Ibrahimovic enda skillnaden fyra mål, kan den lilla World of Warcraft att slutföras under den återstående säsongen för stora Fengxian bortom ens flytta till 30 mål märke.

Tyvärr hjälpte Lukaku mål bara hjälpen till Manchester United för att spara lite ansikte. Med Red Devils ut, mitt i Belgiens första Champions League den här säsongen slutade, slutrapport kort 8 krigs fem mål, blev han också säsongen 2009-2010 från Wayne Rooney (fem mål) eftersom de flesta mål i en enda säsong i Champions League Manchester United spelarna . Att veta det tidigare Manchester United kapten Champions League under det första kvartalet, och bara gjorde tre mål, medan C Lo gick Red Devils till 2007-2008 säsongens Champions League-mål före pausen fem mål (8-ball)!

Även om Manchester United eliminerades Manchester United tröja barn har Lukaku gjort sitt bästa. För honom, bara tillfälligt farväl till Champions League, Red Devils den här säsongen, de fyra får i princip inga problem, det är fortfarande den Champions League nästa säsong kan spela, sedan ytterligare öka upplevelsen Little World of Warcraft, förväntas lämna över mer fina svar, som leds av Jose Mourinho Laget gick vidare.

52 hem obevekliga rekord i Paris bröt baren Real Madrid stämplar papper tiger

Paris Saint-Germain matchtröja CAVANI 9 hemmatröja billiga fotbollströjor | fotbollskläder 2017-2018
Paris Saint-Germain matchtröja CAVANI 9 hemmatröja billiga fotbollströjor | fotbollskläder 2017-2018

Cavani s “görs” hjälpte Paris Saint-Germain att hålla en rekord av Argentina tröja konsekutiva hemmål från Champions League sedan oktober 2015. Men det blir inte ett fikonlöv i Paris för två säsonger i rad Champions League förra 16 stannar utanför Paris säsongen obesegrade hemma rekord var också slutet för Real Madrid.

Real Madrid fångade stora Paris hem

Innan matchen mot Real Madrid, Paris 19 hem segern den här säsongen, i genomsnitt i 4 bollar, detta resultat verkligen vill bli en total omsvängning av Paris, för att inte tala om Paris, förra säsongen var också 4-1 seger över Barcelona hemma, och det fanns Neymar, Mbabe respektive för Barcelona, ​​Monaco. Inte bara det, Paris nästan 46 europeiska hem förlorade bara en gång, i april 2015 förutom 1-3 förlust för Barcelona utanför Paris uppnådde 30 segrar och 15 nivå av prestanda.

Det råder ingen tvekan, i fallet med förlorade den första etappen än 13, till den andra delen i Paris vara all-out offensiv, även om Neymar frånvaro försvagat styrkan i Paris, men Mary 2018 bibehålls också utmärkt skick. Men det är Paris ingen tillfällighet misständning attack, att förlita sig på den utmärkta Real Madrid stänga ordentligt bromsa tidens Paris, kunde hemmalaget inte bekvämt passera i den främre domstol.

De första 25 minuterna i Paris när det gäller Cavani tröja innehav av en liten dominant, det finns inte ens ett skott, men kampanjen är bara det första skottet från en frispark Dimaliya kick. Det var inte förrän den 41: e minuten som Paris verkligen skapade den första chansen, och Villatis straight plug gav Di Malia chansen att testa Navas ensam. I den första halvan var Paris 57% innehav, men bara tre skott, som verkar ha spelat de minsta spelen hemma sedan Champions League 2015.

Bland dem, Mary hade 2 skott, Muba Pei 1, medan den viktigaste centrum Cavani endast nio bollen, är bollen minst antal spelare, endast 2 gånger bollen i motståndarna straffområdet, men ingen skott, Detta räcker för att återspegla svagheten i attacken i Paris. Paris en gång i Champions League hem är noll stängning i 22 oktober 2015, när Real Madrid är en 0-0 efter 10 hem gjorde 31 mål, i genomsnitt gjorde tre mål eller fler. Face Real Madrid, har Paris kampanj endast åtta skott som sköts tre gånger, om inte Pastore skott träffade i rad Casemiro, Cavani, Paris säkert Champions League hem sedan 29 månader var noll stängning.

Viktigt förlorade Paris obesegrade hemma PSG tröja barn rekord, ett spel som är Paris första nederlag för säsongen hemma, men nästan 52 hemmaförlust till Paris för första gången. Kriget i Europa, Paris sedan säsongen 2006-07, nästan 42 hem nästan dubbelt förlorat, det bör noteras att dessa två förluster Paris 2014-15 säsongen, 13 mer än kvartsfinalen förlust för Barcelona, ​​samt negativa av säsongen Real Madrid. Kanske den enda obesegrade rekord hemma i Paris “papperstiger”, en gång inför toppklubbar i Champions League knockout etapper i en sådan “papperstiger” kommer att punkteras.

real madrid tröja 2018 seger nästan åtta slag Getafe

Real Madrid barn matchtröja RONALDO 7 bortatröja billiga fotbollströjor | fotbollskläder 2017-2018
Real Madrid barn matchtröja RONALDO 7 bortatröja billiga fotbollströjor | fotbollskläder 2017-2018

I den 27: e omgången La Liga, Real Madrid hem Getafe. Real Madrid ligan real madrid tröja 2018 seger nästan åtta slag Getafe, Getafe är fem stora ligan lag mest foul, C Lo tillbaka efter semestern, C Lo har 21 gånger ligan bryta Getafe mål, Marcelo skada comeback.

Real Madrid spelar Getafe, Marcelo comeback

1: Champions League pussspel, Real Madrid PK foul king

Denna kampanj är Madrid därbyen, Real Madrid nästan åtta ligan mot Getafe för att hålla den bästa rekord i laghistoria. Getafe hemma mot, Real Madrid bara 0-0 i februari 2008 förlorade, de återstående 11 matcherna och 10 vinner och 1 ritar.

Champions Real Madrid kommer att kämpa igen nästa vecka, Paris Saint-Germain, den franska omgången Cavani Emeka Mba slitage och Wei Ladi låta alla de andra, hur Zidane lineup också anmärkningsvärt.

Getafe är en EU-omfattande “smutsigaste” i laget, ligan foul 456 gånger, de flesta av de fem bästa ligorna, Real Madrid-spelare måste vara försiktig för att undvika skador.

2: C Lo tillbaka, välkommen nummer två byte

C Lo round robin league weekend, returrundan. Karriär La Liga match i Getafe C Lo gjorde totalt 21 mål, är ligan poäng två gånger fler lag, bara mindre än ronaldo tröja konfrontera Sevilla 25 bollar. Med 13 matcher mot Getafe har portugiserna gjort 11 mål, inklusive tre hattrick. Champions League +, C Ronaldo har gjort fyra lopp i följd, gjorde åtta mål ett spel om fler mål, kommer det att vara första gången den här säsongen under fem tävlingar bröt.

3: Marcelo tillbaka skada, järn midja Hulu Hugh

Casemiro vecka semester och värma upp och bytas Benzema, Carbajal, kommer båda att återvända till sortimentet. Marcelo har varit skada, men Zidane bör inte tillåtas att ta risker, spelade de flesta brasilianare från bänken under en tid för att anpassa sig till rytmen, är Cross Modric fortfarande frånvarande på grund av skada, är det också osäker kan fånga Champions League.

Zidane avslöjade att Heikki Zupancic rundan kan ordnas semester :. “Han har spelat fyra eller fem matcher i rad, den fysiska situationen är bra, kommer vi att överväga hur man arrangerar i morgon.”

Zidane: “tisdagens nederlag irriterad, särskilt Real Madrid barn tröja efter att ha sett Barcelona oavgjort, kommer vi inte att ge upp ansträngningarna att återvända Marcelo, Neymar skada andra människor kommentera beklagligt, men Paris fortfarande stark .. lag, om vi inte kan komma upp med 100% staten, kommer att sparkas ut. spela mot Espanyol, en bra första halvlek, andra halvan är inte bra, vi måste fokusera 90 minuter. alla hoppas kunna spela i Paris, men första ligan att spela bra. Irak Scott vill inte bytas ut, men han har en bra attityd. Gaku Shibasaki? bra spelare, Getafe utmärkt försvar, bra organisation klagade på att domaren och Barcelona race? jag har ingenting att säga. “