Hem ::  Köpvillkor

Köpvillkor

F: Vilka betalningssätt accepterar ni?

A: Vi accepterar Visa kreditkort och Western Union.
Observera att på grund av den stora mängden bedrägliga bedrägerier på Internet, kan vi inte skicka till den faktureringsadress som anges med ditt kreditkortsföretag därför tyvärr försöker ha skor levereras till en adress n inte på filen med ditt kreditkortsföretag kommer att resultera i ett minskat transaktion.

Fråga: Varför artiklar på din webbplats mycket billigare än andra ställen?

A: Online sparkar miljö är konkurrenskraftig. Det finns många etablerade leverantörer där ute med många års erfarenhet och återkommande kunder uppbackning deras framgång. Vi är en ny post på den här linjen och vi vill stanna här ett tag. På grund av vår önskan om framgång, vi tar en chans genom att minska vinsten för att skapa kundlojalitet – vi vet när du köper ett objekt från oss, du kommer inte att handla någon annanstans. Dessutom, eftersom vi är en e-butik, kan vi hålla våra priser till ett minimum på grund av låga omkostnader vilket passerar på sparande till vår växande hängivna kunder.

Fråga: Hur lång är leveranstiden?

A: I allmänhet tar det ca 7-10 dagar från USPS.

Fråga: Hur kan jag spåra min beställning?

A: Vi kommer att skicka dig spårinformation och spårar websiten till dig. Du kan kontrollera leveransstatus in när du vill. Vi finns tillgängliga för kundkommunikation vid alla tidpunkter under och efter köpet för att ge sinnesfrid och tillfredsställelse av den köpta produkten.

Om uppgifter om avkastning, pls läsa returrätt.

Tillbaka